Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує в райському містечку на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя з'явилася перед камерою, стоячи в улюбленій позі на пляжі біля самої води. Позасмагати балерина вийшла в яскравому червоному купальнику цікавого фасону, який підкреслив засмагле тіло. У підписі до фото Волочкова згадала про дочку-школярку, яка в цьому році пішла в 9-й клас. "Прекрасний ранок. Прекрасний настрій. Чудове море. Вітаю з початком навчального року! Моя Аріадна пішла вже в 9-й клас. Як швидко летить час! Адже нещодавно проводжали її в перший. Бажаю всім учням удачі, батькам і вчителям, і вихователям - терпіння і добра. З Днем Знань!",- написала балерина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.