Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав кумедне рекламне відео, на якому його можна побачити під час приготування кави. Як видно, танцюрист не втримався, і навіть станцював під час готування, а потім втік.

Читайте Знай в Google News!

"Я не уявляю своє життя без кави. Вживаю виключно натуральну, а нещодавно знайшов свою - ідеальну. Інколи люблю додати рослинне молоко (кокосове, мигдалеве). Нещодавно скуштував каву з кількома краплями олії з троянд і був в шоці від того, наскільки це смачно! Тепер ми не сваримось із дружиною, хто зробить перший ковток - кавомашина Krups Evidence plus готує дві чашки одночасно. А ще у ній 19 вбудованих програм і 6 рецептів, які активуються однією кнопочкою! Випив смачної кави і відчуваю себе максимально зібраним, активним і продуктивним! До речі, ви можете виграти таку ж кавомашину, як у мене. Переходьте на сторінку @krups.ua та виконуйте прості умови. Усім бадьорого дня!",- написав Влад у підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким у сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.