Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, схоже, втратила контроль над своєю 14-річною донькою. Не так давно Аріадна пішла з дому і переїхала до батька, бізнесмена Ігоря Вдовіна. І тепер заробляє гроші самостійно.

Читайте Знай в Google News!

В інтерв'ю для "Вечірнього шоу з Аллою Довлатовою" балерина запевнила, що доньці просто зручніше жити з батьком. Нібито Аріші таким чином простіше добиратися до школи і до різних тренінгів, які вона відвідує. Але всі говорять про те, що причина криється в складному характері Анастасії, яка намагається строго контролювати доньку.

До речі, 55-річний Ігор Вдовін і 33-річна журналістка Олена Ніколаєва вже живуть разом. Для своєї обраниці бізнесмен зняв великі апартаменти в центрі Москви. При цьому Ніколаєва прекрасно ладнає з Аріадною. Разом з дівчинкою вона часто виходить у світ і балує її дорогими нарядами.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аріадна також захоплюється живописом і малює картини в жанрі абстракції. Підписується юна художниця псевдонімом A. Volo. Перше полотно дівчинка продала за п'ять тисяч рублів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, донька Волочкової відмовилася жити з балериною: "Мамі так буде краще будувати життя".

Як повідомляв портал Знай.uа, Волочкова на відпочинку з коханцем згадала про доньку: "Пішла вже в 9-й клас".

Також портал Знай.uа писав, що Волочкова на відпочинку похвалилася подарунком від "примарного" коханця.