32-річна Христина Асмус мріяла відвести свою доньку в перший клас. Однак бажанням актриси завадили жорсткі зобов'язання, якими вона не змогла знехтувати.

Донька Христини Асмус і Гаріка Харламова 7-річна Анастасія цього року вперше сіла за парту. У цей важливий день до школи її привів тато. А ось мами поруч не було - артистка вже кілька тижнів перебуває на зйомках в Геленджику.

Зірка зізналася, що ніч на перше вересня провела в сльозах через те, що не змогла бути поруч з донькою в такий важливий для неї день. Зірку не відпустили зі зйомок.

"Всю ніч ревіла перед 1 вересня... Я так мріяла відвести Настю за руку в перший клас! Я так довго чекала цього дня. Мені здається, кілька років чекала. Готувалася і переживала. Але давні й жорсткі зобов'язання не дали мені цього зробити. Що ми тільки з командою не думали, не крутили, як ми тільки не лаялися, але зйомку не в Москві перенести виявилося просто неможливо. Навіть з катастрофічними штрафами", - розповіла кінозірка в Instagram.

Христина також розповіла, що букет для своєї першокласниці й зачіску вибирали по відеозв'язку в перерві між зйомками.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, що на шкільну лінійку дівчинку відвів її тато - резидент Comedy Club Гарік Харламов.

Щасливий батько виклав фото, зроблене поруч зі школою. На світлині Гарік в гордо вказує на донечку, у якої через плече красується синя стрічка першокласниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гарік Харламов повів доньку в школу без Христини Асмус

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров випроводив дітей 1 вересня до школи і зітхнув з полегшенням

Також Знай.ua писав, шкільні архіви Тіни Кароль "злили" в мережу