Відомий актор, телеведучий і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов вирішив оригінально привітати своїх передплатників з настанням осені. Для цього, як справжній майстер перевтілень, вбрався своїм персонажем з "Скаженого весілля", божевільним тамадою Назарієм Запухляком. У яскраво-синій шапці, лимонному жакеті і джинсах, рваних на колінах, Горбунов висловив надію, що літо буде теплим, а комедійний серіал вдасться випустити без затримок.

“З початком осені вас!! Сподіваємося вона буде теплою і ми дізнаємося без затримок третій епізод найуспішнішої комедії-Скажене весілля!!#скаженевесілля3 #скаженийпродюсер #запухляк"—- написав Горбунов.

Фанати в черговий раз відзначили, які разючі зміни вдаються Горбунову. Адже без гриму і поза роллю він не має взагалі нічого спільного зі своїм персонажем! Крім того, вони завалили свого кумира лайками і компліментами. А хтось навіть примудрився переплутати його з Зібровим.

"Назарій Батькович приїхав до Києва?", "Юра, ви великий актор!", "Чарівно 😝", " красень😉 👍", "Гортала лєнту,Тай подумала "Блін,я що підписана на Зіброва?!"😅 😅", — пишуть шанувальники і шанувальниці.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше