Засновник культового російського гурту "Ласковый май" Андрій Разін 2 вересня повідомив сумну новину про смерть давнього колеги і друга Олександра Прико. Наприкінці липня 47-річного музиканта госпіталізували з підозрою на коронавірус, а після обстеження у нього виявили рак.

Читайте Знай в Google News!

Співчуття з приводу передчасної смерті Олександра Прико висловив і Юрій Шатунов. Відповідний допис він опублікував у своєму Інстаграмі.

Юрій Шатунов
Юрій Шатунов

"Від щирого серця співчуваю з приводу передчасної смерті Саші Прико. Я вражений сумною звісткою і щиро скорблю. Світла пам'ять", - написав на своїй сторінці в Instagram Юрій Шатунов.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Співак і клавішник Олександр Прико пішов з життя у 47 років. В кінці 80-х він був одним з тих учасників групи, хто дійсно вмів професійно грати і співати. І цілком обходився без фонограм, а деякий час навіть змагався з Юрієм Шатуновим за те, щоб бути найпопулярнішим артистом групи у дівчат.

Незважаючи на це суперництво вони дружили. А іноді і разом виходили на сцену. Невисокий, усміхнений, дуже музичний і привітний, Саша Прико здавався саме таким.

На хвилі популярності "Ласкового мая" і хітів "Белые розы","Детство" и "Розовый вечер", для того, щоб встигнути побувати з концертами в різних містах СРСР, у групи з'явилося відразу кілька альтернативних складів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 1 вересня не стало знаменитого радянського і російського актора Бориса Клюєва.

Як повідомляв портал Знай.uа, легенда 90-их Левко Дурко розповів про життя після "Території А" і шаленої популярності.

Також портал Знай.uа писав, що важко хворий Андрій Губін посеред ночі вперше з'явився на публіці.