Режисер, сценарист і актриса Рената Литвинова стала культовою фігурою російського шоу-бізнесу завдяки поєднанню аристократичної зовнішності, неймовірної харизми і сценічного таланту. Її неспроста прозвали "богинею", адже час, здається, не владний над золотоволосою, витонченою жінкою.

Рената Литвинова стала кумиром для мільйонів, і досі їй наслідують. Правда, скопіювати її манеру не вийде-адже вона унікальна в своєму роді, а все інше — жалюгідна пародія.

Рената Литвинова-жінка сучасна. Тому незважаючи на зрілий вік, вона все ж активно веде свій блог в Instagram. І остання фотографія просто звела фанатів з розуму. У синьому злитому купальнику, на тлі злегка похмурого морського пейзажу, Литвинова виглядає просто приголомшливо! Фото миттєво розлетілося по мережі, про Ренату пишуть:

"Рената Литвинова з бездоганною фігурою і овалом обличчя постить фотки з моря. Взагалі це законно так виглядати в 53? Або вона, як кіношник, користується фільтрами настільки ювелірно, що навіть натяку на ретуш немає? Як би там не було, фото просто супер!”.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Овал обличчя, який Рената запостила в свої "сторіз", також не має жодної вади. Що це? Магія? Генетика? Ми ніколи не дізнаємося. Литвинова, як і личить справжній Жінці, зберігає свої секрети.

До речі свіжий фотозвіт з моря присвячувався мамі. Під фотографією Литвинова написала:

"фотозвіт з відпочинку-мій інстаграм дивиться Мама-мама, я люблю тебе)"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 53-річну Ренату Литвинову останнім часом переслідують неприємності. Не встигла актриса прийти в себе після аварії, як отримала штраф з суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рената Литвинова згадала деталі ДТП на свій День народження.