Анастасія Каменських є давно влаштувалася в музичній індустрії, де зараз просуває свою сольну кар'єру. У 2018 році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка.

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця відома своєю любов'ю до тварин, тому не може пройти повз і не потискати якусь звірятко. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, на яку підписано більше п'яти мільйонів чоловік, Анастасія Каменських часто виставляє якісь фото-або відеоматеріали.

Нещодавно вона вже знайомила глядачів з п'ятьма чарівними цуценятами породи Бішон фрізе, що в перекладі означає кучерява болонка. Зараз вона поділилася відео з малятками в Stories аккаунта.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі тоді в коментарях відзначали: "Кучеряві все в мамку", "Букет милих цуценят", "Але Настюша навіть миліше цуценят", "На одному фото так багато милашек"," які солодкі булочки", "Настя вони такі славні,милі", "Такі великі вже, ніби плюшеві".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відмовляється старіти: зірка "Брат-2" Ірина Салтикова шокувала фото в купальнику. Вона назвала його "розумним", оскільки в ньому тіло загоряє рівномірно, а після купання тканина миттєво сохне і втягує фігуру.

Як повідомляв "Знай.ua", роздягнений до трусів Влад Яма хвацько розважився з Tayanna: "Зі мною на все життя"

Знай.ua писав, "Підемо з нами таксувати", - Оля Полякова, Alina Pash, Alyona Alyona звернулися до Зеленського, крах неминучий. Ще в березні, з початку карантину в країні, музична індустрія зупинила свою діяльність.