Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" та оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала, як відпочиває в перервах між зйомками шоу "Золото Геленджика". У кадрі Христина позує в цілісному білосніжному купальнику, в рожевих окулярах і з коктейлем у руці.

Актриса також нагадала, що новий проект, в якому також знімаються Тимур Родрігез та Іван Охлобистін, стартує вже 13 Вересня.

"Я календар вже місяць перевертаю і сон більше 2,5 годин взагалі не вимальовується 🥴 зате знімаємо для вас круте шоу "Золото Геленджика", прем'єра якого вже 13 вересня на ТНТ!! 🔥. Синці та червоні очі ховаємо за фантастичними образами, за які відповідають геніальні дівчата", - зазначила Асмус.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, донька Асмус і Харламова Анастасія в цьому році пішла в перший клас. У цей важливий день в школу її відвіз тато. А ось мами поруч не було. Вся справа в тому, що актриса вже кілька тижнів перебуває на зйомках нового шоу в Геленджику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус після розлучення влаштувала "Кримінальне чтиво" Харламову.

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Христина Асмус у короткій сукні не обділила увагою двох чоловіків.