У Москві в Пресненському районному суді 3 вересня відбулися дебати сторін у справі про ДТП за участю Михайла Єфремова. Актора звинувачують в тому, що на початку червня він у стані алкогольного сп'яніння спровокував аварію на Садовому кільці, в результаті якої загинув 57-річний кур'єр з Рязані Сергій Захаров. На засіданні у вівторок звинувачення запросило для Єфремова 11 років позбавлення волі. Вирок буде винесено 8 вересня. Єфремов виступив на засіданні з останнім словом.

"Резонансна справа, і цей резонанс загострює все. Якщо я популярний, я і повинен відповідати популярно, у два рази сильніше, ніж звичайна людина. Я поводився начебто нормально, а кажуть, некрасиво. У потерпілих величезне горе, я їм дуже співпереживаю", - почав свою промову Михайло Єфремов.

А потім несподівано звернувся до адвоката Олександра Добровінського:

"Всі говорять, це цирк, шоу. Але розберімось, хто його влаштував. Захаров помер вранці 9-го числа, а вдень його родичі з Добровинським були на телеефірі. Я вас розумію, ви вчилися у чудових педагогів - Герасимова, Макарової .. . Я їх знав. Думаю, вас вигнали не за профнепридатність, а за аморальність. Тому що те, що ви робите - аморально ".

Михайло Єфремов, скріншот з відео
Михайло Єфремов, скріншот з відео

За словами актора, він не збирався відмазуватися, він пішов до суду, щоб встановити істину.

"І знову виявився неправий. А якби відмазався - мав би рацію. Записав відео - сказали, грає. Найдивніше, що я не пам'ятаю удару. Кажуть, щоб згадав, треба випити стільки ж, але я весь цей час не п'ю", - розвів руками артист.

За його словами, він знаходиться в глухому куті і не розуміє, чого хочуть потерпілі.

"Я в тупику: що б я не зробив, все не так. Що ви хочете? Жорстко покарати мене? А говорите, що адвокат жорстко покарав мене своїм захистом. Виходить подвійно. 11 років - що вам мало, чи що? Ваша честь, я каюсь і визнаю свою вину, якщо це звичайно зробив я ", - говорить Єфремов.

Актор просить про останнє бажання і каже, що 11 років для нього - це смертний вирок.

"Я дуже люблю людей, дітей, дружину. Зіркою себе ніколи не вважав. Була би тут проста людина, не було б 11 років, так - сім-вісім. 11 років - дуже кровожерливо. Звичайно, боюся, я не доживу. Тому це смертний вирок. І у мене єдине бажання: прошу суд винести мені справедливий вирок ", - резюмував він.

Завершив своє останнє слово Єфремов віршами власного твору "Пам'яті Сергія Захарова"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, прокурор запросив для Єфремова 11 років колонії

Як повідомляв портал Знай.ua, Єфремов заявив, що не був за кермом в момент смертельного ДТП

Також Знай.ua писав, колишня дружина Єфремова віддала шахраям більше мільйона рублів.