Російський актор Михайло Єфремов заявив, що повністю визнає свою провину в смертельній ДТП. Вину Єфремова в аварії на Садовому кільці доведено.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, а також запису із залу суду, який вже опублікували в мережі.

"Визнаю свою провину", - заявив Михайло Єфремов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

-Вдалося достовірно встановити хронологію ДТП. Вона сталася на очах у безлічі свідків. З обіду зайшов в бар Улісс, там був більше півгодини, замість того, щоб викликати таксі або послугу тверезого водія, підсудний свідомо сів за кермо своєї машини. Слідуючи по 4-й смузі, виїхав на зустрічну смугу, не виконав правила ПДР.

-Перетнув 4-5 смугу скоїв наїзд на смугу зустрічного руху. Не вжив своєчасних заходів для запобігання ДТП. На Смоленській площі скоїв зіткнення з Ладою, позбавив Захарова можливості запобігти ДТП. В результаті отриманих травм помер.

"Співробітник пабу Улісс говорив, що в день ДТП Єфремов двічі приходив в бар і був у нетверезому стані. Після того як Єфремов вийшов з бару, він о 21:38 сів на водійське сидіння і поїхав, далі сталася ДТП. Незважаючи на природний вигин дороги, Єфремов виїхав на зустрічну смугу і не зменшив швидкість. Свідок Женжебір бачив, як сталася ДТП. Рух по Глазовському провулку спостерігали на засіданні з відеозапису, ніхто до Єфремова в салон машини не сідав. Показання Бабікова, Набокіної і Женжебіра повністю збігаються, вони підтверджують, що з авто ніхто не виходив. Всі вони вказували на те, що Єфремов був за кермом і перебував у стані алкогольного сп'яніння. Співробітникам ДПС Єфремов повідомив, що в момент зіткнення авто він сам перебував за кермом.", - прокурор про аварію з Єфремовим.

Прокурор запросив для Єфремова 11 років колонії. Також він доповнив: той факт, що підсудний не пам'ятає якісь факти, не скасовує того, що вину повністю доведено.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, колишня дружина Єфремова віддала шахраям більше мільйона рублів.

Як повідомляв Знай.uа, батько в суді, а юна Єфремова фотографується голою в душі: "Така у нас дівчинка".

Знай.uа писав, Єфремов заявив, що не був за кермом в момент смертельного ДТП: "як кажуть в кіно...".