Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки на попелясту білявку і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара". А 2 серпня Могилевська яскраво відсвяткувала 45-й день народження і заявила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, Наталя Могилевська вже встигла стати ведучою балкона разом з незмінними Тіною Кароль і Юрієм Горбуновим у першому випуску нового сезону шоу "Танці з зірками 2020", який стартував 30 серпня.

У перерві між ефірами Могилевська вирішила трохи розвіятись і прогулялась Києвом.

Для прогулянки співачка вибрала суконку-міні, яка дозволила їй продемонструвати стрункі ніжки. Доповнила лук Могилевська кардиганом і рожевими "шльопками", що додало образу грайливості.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталя Могилевська зізналася, що думає про "витівку" Олі Полякової

Як повідомляв портал Знай.ua, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Також Знай.ua писав, Могилевська влаштувала фанатам атракціон небаченої щедрості