Джонні Депп вирішив наслідувати приклад голлівудського колеги Бреда Пітта і теж закрутив роман з німецькою моделлю – Софі Германн. 33-річна красуня живе в Лондоні і прославилася завдяки участі в британському реаліті-шоу "Золота молодь Челсі".

За даними західних ЗМІ, 57-річний Депп познайомився з дівчиною близько року тому в лондонському готелі The Corinthia. Софі просунула записку зі своїм номером телефону між струнами гітари Деппа під час виступу його групи Hollywood Vampires.

Крім того, шанувальники Деппа звернули увагу на очевидну схожість Германн з колишньою дружиною актора Ембер Херд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як відомо, Депп розлучився з Херд більше чотирьох років тому, але шлюборозлучний процес триває і по сьогоднішній день. Цього літа колишнє подружжя зустрілося в лондонському суді в рамках справи про наклеп і домашнє насильство.

Джонні вимагає, щоб ексдружина виплатила йому 50 млн доларів за наклеп. За словами актора, Ембер збрехала, публічно звинувативши його домашньому насильстві.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages
Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джонні Депп і Ембер Херд обмінялися "люб'язностями" в суді: "Квазімодо, монстр і наркоман".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова кохана Бреда Пітта 27-річна модель Ніколь Потуральскі познайомилася з голлівудським актором у ресторані свого чоловіка в Берліні.

Також портал Знай.uа писав, що відомо про нову дівчину Бреда Пітта.