Колишня дружина Потапа, продюсер і світська левиця Ірина Горова, яка має двох дітей, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі миле фото з сином Андрієм, а в підписі до нього привітала хлопця з 12-м днем народження.

Читайте Знай в Google News!

На фото видно, що Ірина та Андрій відображені в цікавій локації, хлопець сидить на стільчику, а його мама притиснулася до нього ззаду. Хлопчик з'явився в зеленій толстовці, а його мама в жовтій кофті оверсайз. У підписі до публікації Горова написала: "Моє кошеня, мій хлопчик, я так тебе люблю і так сильно бажаю щастя. Нехай все у тебе буде добре, легко, із задоволенням і натхненням. Ти такий дорослий і розважливий, і в цей же момент зовсім маленький і беззахисний. Обожнюю тебе ♥️ НВ my son". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Ірини, приєднуючись до привітань її сина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадавши, колишня Потапа Горова згадала про своє перше весілля в 16 років.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишня Потапа Горова вразила їх дорослим сином і красунею-донькою, неймовірна схожість.

Також портал "Знай.ua" писав, що прийомна дочка Потапа видала головний секрет спокусливого тіла, так зможе кожна.