Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі яскраве фото, правда, в підписі до нього поскаржилася, що захворіла на зйомках в Геленджику.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в цікавій локації, вона стоїть біля паркану серед густої зелені. На прогулянку вона вийшла в яскравих зелених штанях і білій футболці, а Свій образ доповнила білими кросівками і сумочкою. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Асмус розповіла, що захворіла на зйомках. "Все-таки звалило мене до кінця зйомок шоу "Золото Геленджика". Робота по 20 годин на день, дієти + 40 градусів в тіні упереміш з кондиціонером і організм сказав «харе». Сподіваюся в кадрі жар, соплі струмком і заклинила шия не дуже будуть видні – якось не клеїться це з сукнями зі шлейфом. Це був самий дикий місяць в моєму житті, але воно однозначно того варте! Що вийшло побачимо вже 13 вересня на ТНТ! Дууууууууже чекаємо!",- написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.