Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня порадувала фоловерів яскравим кадром з незвичайної фотосесії. На новому фото Алла відображена в старому трамвайчику, на знімку вона з'явилася в розкішному жіночному образі, а її наряд сміливо оголив витончені плечі. У підписі до фото Костромічова розповіла про свою роботу і про це фотосесії.

Читайте Знай в Google News!

"Що стане уособленням нашої епохи? Мене завжди притягували предмети минулого, причому не твори мистецтва, а саме предмети побуту, транспорт, одяг прикраси, посуд — те, що колись було простим і повсякденним, а тепер передає дух того часу. Сідаючи на лавочку трамвайчика царських часів у культурній сукні та елегантних, витончених прикрасах @eyes_on_bvlgari, на секунду опиняєшся поза реальністю. Я знаю, за що я люблю найбільше свою професію – за рівень свободи, яким володієш, коли знаходишся перед об'єктивом камери, за те, що перестають діяти будь-які правила, а рухи продиктовані лише чином, який ти створюєш. Мені щиро здається, що в цей момент я можу все і глибоко в душі я мрію забрати цей стан з собою в реальний світ. Звичайно ж, це неможливо, це просто образ на мить, але є речі, які допомагають відтворити відчуття жінки поза часом", - написала Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.