Ситуація зі співачкою Брітні Спірс, яку, за чутками, утримує в ув'язненні власний батько після проблем з психікою, стає все більш незрозумілою і тривожною. Не так давно співачка вийшла в прямий ефір в Instagram через аккаунт свого бойфренда, Сема Асгарі. Але їй вдалося побути на зв'язку з шанувальниками всього лише 4 секунди. Сем вихопив у Брітні телефон і завершив зв'язок. Шанувальники, які організували рух #FreeBritney, встигли заскрініть шматочок цього епізоду. Тепер серед прихильників теорії, що Брітні насильно утримує батько, з'явилася нова версія. На їхню думку, Сема насправді найняв батько Брітні, Джеймі Спірс.

Очевидно, що Instagram артистки ведуть інші люди. Брітні тільки стверджує фото і пише тексти постів, які потім правляться її менеджерами. Тим часом співачка продовжує судитися з батьком-опікуном. Журналісти з'ясували, вона хоче зробити справу відкритою для громадськості, в той час як Джеймі Спірс боїться виносити на публіку сімейні таємниці. Здається, одного разу з цієї загадкової історії знімуть фільм.

Нагадаємо, що раніше Брітні Спірс стривожила шанувальників дивним сигналом. У своєму останньому пості вона написала HELP капсом, хоча це начебто ніяк не вписувалося в концепцію поста. У цьому побачили очевидний крик про допомогу.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Також Знай.uа писав, що опікунство над Брітні оформила сестра співачки, Лінн Спірс. Фанати впевнені: ця панянка ще гірша, ніж батько Джеймі.