Українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, приїхала відпочивати в Україну. У своєму Instagram Гросу виклала фотографію з Одеської області, де сидить за столом і насолоджується холодним квасом і теплими днями ранньої осені. Гросу розповіла, що вийшла з відпустки і що у неї починається робочий сезон. Одягнена в кокетливо відкриває плечі біле плаття, Аліна виглядає абсолютно щасливою. Судячи з усього, Гросу відпочиває в кафе" хвиля", в компанії найближчих людей.

"Затишна " хвиля", море позитиву, близьких людей за кадром і мій улюблений квас🙈 😍 😍 😍 як ще краще почати перший місяць осені?)) Але скоро знову в роботу і в зйомки ♪

Шанувальники оцінили простоту і шарм фотографії, а також неабияку зовнішність блондинки Аліни, і її великі блакитні очі, які завжди були родзинкою її образу. Коментарі на співачку посипалися найрізноманітніші. Деякі навіть цікавилися, чому це Аліна п'є квас, а не що-небудь міцніше. Але зірці потрібно підтримувати свою точену фігурку і лялькове личко, щоб залишатися в тренді, а вже це ніяк не сумісно з алкоголем.


"А що не темне пиво-то? 🍺 воно як квас"," розумничка, красуня, приїхала до нас на відпочинок, гарного відпочинку тобі🌹", " ти надзвичайно Хороша!!!", Аліна ти супер така крута.",- пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу намочила біле платтячко і всі побачили, що під ним.

Як повідомляв Знай. ua, Аліна Гросу стурбувала нічним фото на даху висотки.

Також Знай. ua писав, що Аліна Гросу зустріла осінь новими губами.