Шоу "Танці з зірками" 6 вересня завершилося вильотом першої пари - вагітної Ілони Гвоздьової та гумориста і ведучого Дмитра Танковича

Читайте Знай в Google News!

Хоча зал скандував "Браво" - судді були не в захваті від виступу. Ігор Ласточкін багато жартував з приводу танцю, а Влад Яма нагадав Танковичу про животик, який росте в унісон з животиком Ілони. Катерина Кухар розкритикувала плечі Танковича.

Пара набрала 29 балів від суддів, а в кінці ефіру були змушені попрощатися з танцями в цьому році. У зону ризику потрапили також холостяк Сергій Мельник з партнеркою Аделіною Делі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що українці в мережі розійшлися в думках. Багато хто підтримав Ілону і Діму. Першу - За відвагу, а другого за те, що вилетів через вагітність танцівниці. Але чимало знайшлися і таких шанувальників шоу, Хто знайшов їх танці огидними. Хтось назвав вибір партнерки" підставою " для Дмитра Танковича.

"Дивлюся я на Ілону і боюся, щоб малюк не випав з неї", "Вони так мило виглядають обидва з животиками", "У нас що немає танцівниць?" "Навіщо взяли вагітну, товсту, яка не може робити різких рухів навіть!", "Це підстава для Танковича, дуже його шкода", "Діма танцює слабенько, ну а Ілоні треба б поберегти себе", - пишуть українці в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі без спідньої білизни прогулялась на вулиці: гаряча жінка.

Як повідомляв Знай.ua, справжня любов Тарзана, Кіркорова і Павліашвілі: якими були перші дружини зіркових чоловіків.

Знай.ua писав, російський мільярдер вимагає у колишньої Наомі Кемпбелл повернути подарунки на 3 млн доларів.