Російський актор Сергій Безруков, народна любов до якого прийшла після ролі у кримінальному телесеріалі "Бригада", на днях поділився відео, у якому торкнувся важливої для сучасних міст теми: необхідності прибирати за своїм псом на прогулянках. Саме приклад такої відповідальної поведінки й дав зірка театру та кіно.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була оприлюднена на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Москва должна быть чистой! 💪💪💪💪💪 А вы убираете за вашим питомцем???? Дорогие мои, Хоррошие! Всем светлого выходного! Всем здоровья!" — у своїй звичній манері описав Безруков відео, яке він виклав в соцмережі.

Ролик нічим особливим не відрізняється — на ньому актор демонструє готовність використати целофановий пакет, щоб прибрати за псом його фекалії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також на якусь мить на відео можна побачити чотирилапого друга Безрукова — ним виявився французький бульдог.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Як повідомляв Знай.uа, Україна зачинила двері перед новими російськими книгами: повний список.

Знай.uа писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.