2 роки тому відбулося видатне весілля принца Гаррі та Меган Маркл. Урочистість оголосили подією року, а саме весілля, як і інші події монаршої родини Британії, перетворилося на матеріал для прискіпливого вивчення.

Читайте Знай в Google News!

Новими подробицями події ділиться британське видання Marie Claire.

Нещодавно стало відомо, що фахівці з читання міміки зуміли розшифрувати королівське весілля. Завдяки цьому тепер нам відомо, що єдиним словом, яке промовила Меган Маркл, коли побачила скільки звичайних людей прийшли її привітати: “Ого!”.

Іншим відкриттям стало те, що принц Гаррі так жодного разу і не зумів розслабитися на своєму весіллі, адже йому пошили надзвичайно тісні штани, які заважали йому адекватно рухатися і зручно сидіти.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі, скріншот: YouTube
Весілля Меган Маркл і принца Гаррі, скріншот: YouTube

Ці подробиці описано у книжці “В пошуках свободи”, яку написали Дюран та Скобі. Їхня книжка присвячена молодій королівській родині. Назва натякає на подальші рішення пари, а саме переїзд до Каліфорнії і офіційну відмову від виконання королівських зобов'язань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Меган Маркл і принц Гаррі заплатили $15 млн російському банкіру заради нового життя.

Як повідомляв Знай.uа, принц Гаррі заступився за скривджену дружину, соцмережі можуть стати банкрутами: "Криза правди".

Знай.uа писав, "Немає нічого страшнішого, ніж втратити дитину": Мілла Йовович неспроста поділилася фотографією з донькою.