Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала спекотне відео, на якому дефілює у відвертому образі.

Читайте Знай в Google News!

На новому відео, яке Альона зробила посеред вулиці, вона дефілює у відвертому вбранні. На прогулянку модель вийшла в еротичній синій міні-сукні, яка ледь прикриває попу, і з якої ледь не вистрибує її величезний бюст. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. Вона впевнено крокує, граючи і позуючи на камеру, при цьому в якийсь момент в кадрі можна побачити ошалілих перехожих, яких дівчина, втім, не помічає. У підписі до публікації Омович написала: "Від стегна. Мені пасує це плаття?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альона - деякі захоплюються її знімками, інші хейтять.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.