Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала пікантне фото в міні-бікіні чорного кольору, повністю оголивши груди і засвітивши засмаглу фігуру, плескаючись в басейні. Так, красуня доповнила жіночний образ не тільки вечірнім макіяжем, але і масивними ювелірними прикрасами у вигляді каблучок і сережок, суцільно прикрашених величезними дорогоцінними каменями.

При цьому Анна не упустила можливості блиснути і обручкою, яку подарував їй молодий коханий, баскетболіст Яніс Тімма, зробивши красуні пропозицію руки і серця ще в липні, на яхті в Майямі, США.

і раз тобі обіцяла.. ТРИ ⚡️ ⠀ На добраніч ❤ ️

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фолловери почали коментувати відверту зйомку: "дуже сексуально ❤️", " Ну ваще сексі)))", "🔥🔥🔥🔥Красунечка❤️"," Класні цицьки У тебе Анна"," красуня"," капець", " Анна, ви така ідеальна🤗", " @annasedokova неймовірна ❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍", "краса🔥 🔥 🔥❤️👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сждокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.