Російського актора Михайла Єфремова суд визнав винним у скоєнні злочину. Пресненський суд Москви визнав актора Михайла Єфремова винним у смертельній ДТП.

Читайте Знай в Google News!

Про це пишуть "РИА Новости".

3 вересня актор визнав свою провину. Таку заяву Єфремов зробив після того, як суддя запитала, чи не проти підсудний приступити до дебатів сторін під час відсутності його другого адвоката Єлизавети Шаргородської.

За даними слідства, 8 червня автомобіль Jeep Grand Cherokee, за кермом якого, імовірно, перебував актор Михайло Єфремов, виїхав на зустрічну смугу в районі Смоленської площі і зіткнувся з автомобілем «Лада». Його водій помер у лікарні від отриманих травм.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Михайло Єфремов у суді, фото: Lshot
Михайло Єфремов у суді, фото: Lshot

Згідно з Кримінальним кодексом, Єфремову за заподіяння смерті з необережності загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі. 3 вересня держзвинувачення порахувало провину Єфремова доведеною експертизами, відеоматеріалами, показаннями свідків, запросивши 11 років позбавлення волі. У той же день актор, виступаючи на суді з останнім словом, визнав свою провину в аварії. Його адвокат Ельман Пашаєв розраховує на вирок від шести до восьми років, а сам актор вважає, що йому дадуть вісім років позбавлення волі.

Пізніше стало відомо, що Михайлу Єфремову дали термін - 8 років загального режиму за п'яну ДТП зі смертельними наслідками. Один з потерпілих заявив до Єфремова позов на суму близько 7 млн ​​руб. Суд знизив цю суму до 800 тис. руб. Інші потерпілі вимагали у Єфремова символічну компенсацію в 1 рубель.

Михайло Єфремов у суді, фото: Lshot
Михайло Єфремов у суді, фото: Lshot

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у справі Єфремова з'явилися нові свідки і багатомільйонний гонорар

Як повідомляв Знай. ua, скандального Джигурду вигнали зі студії "Пусть говорят"

Також Знай. ua писав, що Михайло Єфремов виголосив останнє слово в суді