Відома зірка популярного тревел-шоу "Орел і решка" Аліна Астровська постала у незвичному образі на зйомках нового проекту. Для ролі Аліна приміряла look довговолосої блондинки, для якого їй наділи перуку. Кадри знаменитість додала в інста-сторіз.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний відеоролик з'явився в Intagram знаменитості. Аліна показала відео з гримерки, а після - вже на знімальному майданчику.

Астровська, фото instagram
Астровська, фото instagram

Астровська, фото instagram
Астровська, фото instagram

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Астровська, фото instagram
Астровська, фото instagram

Крім того, днями Астровська з колегою і чоловіком Антоном Лаврентьєвим позували в ошатних образах для спеціального випуску відомого глянцю, присвяченого весіллям.

"Наше перше з @antonlavrentiev інтерв'ю! Але все це було схоже на зустріч з гаряче улюбленим другом @t. ezhova ! Дякую за таке трепетне ставлення ❤ ️ 🐾" - написала Астровська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Орла і Решки" стане нареченою: історія кохання і підготовки до весілля однієї з найкрасивіших пар.

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Орла і решки" Івлєєва купує коханцю годинник за 7 мільйонів, доки її мама живе у квартирі без раковини.

Знай.uа писав, Івлєєва з "Орла і Решки" зізналася, навіщо роздяглася в клубі Берліна – "Атмосфера сексу, неон, оксамит".