Відомий російський співак Діма Білан зміг здивувати фанів світлиною, на якій поєднується з природою. Артист не часто публікує фотографії своєї сім'ї і знімок привабливого чоловіка привернув увагу в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На фото Діма заліз на дерево і сидить мрійливо, таке відчуття, що розмовляє з деревами і набирається сили.

"Йому напевно років 150-250, а ми, люди, любимо пошуміти вік-вік !! тьху дрібниця пузата ☺️😅", – підписав Білан кадри на природі.

Діма Білан з батьком, фото: Instagram
Діма Білан з батьком, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Численні шанувальники закидали артиста компліментами. А деякі порадили Дімі, що не про вік треба думати, в сенсі, не про цифри, а про їх наповненість і зміст... Вік - це фантик, оболонка, але ж набагато важливіше, начинка, сутність.

"Швидше за все з нудьги вже готовий на стіну лізти", "Дрібниця Пузата👌 😃це ви про вік!? Нібито фігня це все, час там або?", "Когда залазите на дерево 🌳 - сразу в мальчишку озорного превращаетесь. Лет, может быть, десяти? Так что какие ваши (и наши) годы 😁" - пишуть шанувальники.

Раніше Діму Білана госпіталізували в лікарню із запаленням легенів. Про це сам артист повідомив під час ефіру в своєму Instagram-акаунті, запис якого пізніше з'явився на YouTube. Співак розповів, що фанати зазвичай мало уявляють, як живуть їхні кумири.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Діма Білан прикинувся вчителем, Школярки аж роти повідкривали.

Як повідомляв Знай. ua, продюсер Білана пообіцяла винагороду за інформацію про "СІРУ мишу", яка назвала її"бабусею".

Також Знай. ua писав, що Діма Білан після відпочинку в окупованому Криму загримів до лікарні із запаленням легенів.