Лука Затравкін-29-річний музикант і позашлюбний син російського художника Нікаса Сафронова. 250-кілограмовий чоловік відправився на відпочинок до Туреччини і отримав там рану під час стрибка в басейн.

Читайте Знай в Google News!

Піаніст з розмаху пірнув в басейн турецького готелю, проте не розрахував глибину і встромився колінами в плитку дна. Про це він розповів російським ЗМІ.

"Тепер буду стрибати в басейн тільки після того, як перевірю дно, - почав Лука. - Шкіра заживає на морі швидко, сподіваюся, що ще два, три дні і буде легше. Обидва коліна зараз болять всередині, зовні "м'ясо", щипет. Але я чоловік, ніколи не скаржуся".

Лука розповів, що переплутав басейни і був переконаний, що стрибає в той, де стрибали всі. Виявилося, що він з розгону стрибнув у дитячий, дрібний "жабник".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

" я з усіх сил розбігся, стрибнув і прямо колінами встромився в басейн, який потім дав тріщину. Мені сказали, що таке трапляється, правда, має пройти років 20-30, щоб новий басейн тріснув. Нічого, він цілий, але його тимчасово закрили на ремонтні роботи", - стверджує він.

Хлопець зізнається, що намагається на відпочинку не зловживати харчуванням, він точно не поправився, але і не схуд, хоча і каже, що не ставив перед собою такого завдання.

"подібні казуси зі мною часто трапляються, за це мене люблять і поважають. Як з'ясувалося, для мене і плавання в басейні травмонебезпечний вид спорту", - говорить Лука.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 240-кілограмовий музикант заткнув Волочкову за пояс своїм шпагатом.

Як повідомляв Знай. ua, відомий художник Сафронов порізав палець банкою шпрот і отримав 320 тисяч доларів.

Також Знай. ua писав, що 242-кілограмовий троль Волочкової Сафронов познущався над зірками Instagram.