Чемпіонка світу з бодібілдингу Наталія Кузнєцова виглядає дійсно переконливо. Прямий, сміливий погляд, довге волосся і величезна гора м'язів, якій би позаздрив навіть старина Шварценеггер в свої кращі роки. Її часто дорікають в "недостатній жіночності", і на сторінці в Instagram з'являються коментарі від недалеких критиків в стилі банального" Як мужик " і т.д. втім, інтернет — єдине місце, де хейтери можуть розвернутися. Адже підійти до Наталії Кузнєцової в живу зі своєю "безцінною думкою" зможе не кожен…

Але і шанувальників у спортивної і сильної дівчини хоч відбавляй. Тренування займають левову частку часу сучасної Амазонки. І результати не змушують себе чекати. Численні титули і досконале у своїй могутній атлетичності тіло — її візитна картка.

Прекрасно розуміючи, що її люблять і поважають, Кузнєцова активно веде свій блог в Instagram, де ділиться фотографіями як з тренувань, так і зі звичайного життя. Цікаво, Що in real life Наталя любить сукні та підбори.

На новому фото культуристка позує в стильних босоніжках чорного кольору і короткій чорній сукні, яка оголює спортивні ноги. Волосся у спортсменки розпущене і вільно спадає на плечі. Шанувальники в коментарях розсипалися в компліментах її зовнішньому вигляду. Величезна сила і значний зовнішній вигляд цілком можуть поєднуватися з красою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики: фотографії юних років італійського багатія.

Як повідомляв " Знай.ua", колишня Козловського Раміна втратила друга, оголосила винагороду і не знаходить собі місця.

Знай.ua писав, Леся Нікітюк у міні-ТОПі вразила радісними новинами: "Мало хто повірить..."