Зірка радянського кіно Ірина Вікторівна Печернікова померла 1 вересня. Всього кілька годин вона не дожила до свого ювілею — другого вересня їй повинно було виповнитися 75 років. Вона підозрювала, що може не дочекатися знаменної дати, проте все одно сподівалася відзначити її в невеликому колі близьких друзів.

Краща подруга Ірини Печерникової, у якої актриса померла на руках, розповіла, що напередодні трагедії Ірина бачила тривожний сон. Він немов попереджав про непоправне. Справа в тому, що Печерникова дуже любила дерева. Її улюбленим деревом була сосна, вона вважала її своїм джерелом сили.

"Мені сниться, що ця сосна стала якась вся чорна, сумна, гілки поникли, - згадувала слова зірки Ніна Іванівна. - Мені так стало неприємно, недобре, а потім прилетіла зграйка яскравих колібрі. Вони кружляли навколо і сіли на гілки. Сосна тут же розцвіла".

При цьому Ірина Вікторівна абсолютно не думала про смерть. Зірка збиралася повернутися на екран: 30 Серпня їй привезли сценарій багатосерійного фільму. Артистка активно готувалася до ролі, не забуваючи і про улюблене захоплення. Навіть у фатальний день Печерникова майструвала з дерева фігурки птахів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вона присіла, а я пішла на кухню розігрівати вечерю, — ділилася Ніна Іванівна в студії шоу «Пусть говорят», — потім запитала: «ІР, я тобі сметану дала, а соус немає. Тобі який?"Вона мовчить. Повторюю: "ІР, який тобі соус?"Я холодильник закрила, повернулася, а у неї голова вже поникла. Я спочатку подумала, що вона просто жартує".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Франківщині помер легендарний лікар, який допоміг Феміді розкрити сотні моторошних злочинів.