Вадим Олійник – випускник української "Фабрики зірок", учасник творчого дуету з Володимиром Дантесом і футболіст. Також він - учень Могилевської з часів другої Фабрики зірок, якою вона займалася. Він тоді переміг разом з Володимиром Дантесом, а Наташа була їхньою "мамою" і наставницею.

Читайте Знай в Google News!

Олійник опублікував у Instagram ефектний відеоролик - під свій "свіжий" хіт "Проводница він сидить із красунею у автівці серед поля. На полі пасуться корови, а чарівна "провідниця" поруч задерла ноги на панель приборів і красується поруч із артистом. Олійник на всі сторони усміхається і зачаровує сяйвом на кілометри.

У автівці грає пісня, яка зараз лунає з усіх смартфонів молоді:

В заграничного принца давно уже снится
Ночная столица помоги для неё
Судьба проводница свободная птица
Желает влюбиться целенаправленно
В заграничного принца давно уже снится

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зауважити, що 2020-й рік для Олійника став у деякому сенсі переломним – він розлучився зі своєю дружиною Анною і тепер його серце вільно, хоча він зізнається, що поки нікого не шукає. Вадим – активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями з особистого і творчого життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталя Могилевська зізналася, що думає про "витівку" Олі Полякової.

Як повідомляв портал Знай.ua, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Також Знай.ua писав, Могилевська влаштувала фанатам атракціон небаченої щедрості.