Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу активно веде сторінку в Instagram, де її аудиторія "перевалила" за 188 мільйонів фоловерів. Нещодавно знаменитість засмутила численних шанувальників сумною новиною, яку ніхто не очікував почути в і без того важкому 2020 році - культове шоу "Сімейство Кардашьян" закривають через 14 років успіху і високих рейтингів.

Варто відзначити, що саме цей проект приніс славу ще тоді підліткам-сестричкам Кім, Хлої, Кортні Кардашьян, Кайлі і Кендалл Дженнер, їх мамі Кріс Дженнер і Брюсу Дженнеру. За 20 сезонів реаліті-шоу глядачі могли з цікавістю спостерігати за життям дівчаток і буквально кожним їх кроком, за тим, як ростуть красуні, про їх зміни в особистому житті, скандали і розбірки.

За 14 років змінилося багато - у кожної із зірок є багатомільйонний рахунок в банках, аудиторія, бізнес і діти, а Брюс Дженнер і зовсім розлучився з Кріс і змінив стать - тепер він Кейтлін. Фанати сімейки засмутилися, адже мріяли стежити за тим, як малюки Кім, Хлої, Кортні і Кайлі продовжать рости у них на очах.

Популярні новини зараз
Доплата у розмірі ще однієї пенсії: кому з пенсіонерів дуже пощастить Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нашим чудовим фанатам - З важким серцем ми всією сім'єю прийняли важке рішення попрощатися з " Сімейство Кардашян". Через 14 років, 20 сезонів, сотні епізодів і безліч додаткових шоу ми безмірно вдячні всім, хто дивився нас всі ці роки - в хороші , погані часи і щастя, сльози, багато відносин і дітей. Ми завжди будемо зберігати прекрасні спогади і незліченну кількість людей, яких зустріли на своєму шляху. Спасибі тисячам людей і підприємств, які стали частиною цього досвіду, і, що найбільш важливо, особливе спасибі Райану Сікресту за віру в нас, "Е!" за те, що є нашим партнером, і за нашу виробничу команду Bunim/Murray, яка витратила незліченні години, документуючи наше життя. Наш останній сезон вийде в ефір на початку наступного року, в 2021 році. Без "Сімейство Кардашян" я б не була там, де перебуваю сьогодні. Я неймовірно вдячна всім, хто спостерігав і підтримував за мене і мою сім'ю протягом останніх 14 неймовірних років. Це шоу зробило нас такими, якими ми є, і я назавжди залишуся в боргу перед усіма, хто зіграв роль у формуванні нашої кар'єри і назавжди змінив наше життя. З любов'ю і вдячністю, Кім

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа"розповідав про те, що юна модель розкрила халатик і дозволила розглянути свій " 10-й розмір"

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще Анастасія Квітко помірялася сідницями зі своїм "клоном" з Австралії