Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка виставила серію кадрів, позуючи в стильному брючному костюмі і розповівши про своє схуднення після пологів. Красуня зізналася, що поки не поспішає скидати "зайву" вагу, адже відмінно почуває себе в своєму тілі через 2,5 місяці з моменту народження малюка. Джамала зазначила, що годує маленького Селіма грудьми, і впевнена, що через 9 місяців фігура повернеться у свою колишню форму, проте катувати себе дієтами або занадто копіткими тренуваннями щаслива мама не збирається.

я не поспішаю і іншим не раджу, або поспішати треба повільно. ⠀ Ось я тут подумала і вирішила, що не буду поспішати повертатися в свою звичну фізичну форму. Чому? Тому що з моменту народження Селіма пройшло всього два з половиною місяці. І ще тому, що я реально вірю, що все повернеться через 9 місяців🤪 Чому саме дев'ять, ви, напевно, здогадалися. Рівно стільки місяців тіло розтягується, готується, а потім «збирається» назад 😂 так, це абсолютно моя теорія. Звичайно, можна мати плаский живіт і ні натяку на целюліт вже через 5-6 місяців після пологів. Але навіщо? 😂😂😂 Катувати себе терміново, щоб всі сказали: "Ух, яка молодець! Тільки народила, а вже худа" 😂 По-друге, я за ГВ. І я їм, не їсти - не можу. Крапка! Я не хочу істерити з цього приводу, бігати, займатися фітнесом і т. д. Я не змогла бігати 😭біжиш з молоком-груди болить, ноги ватяні.... відчуваю дискомфорт, мені важко. ⠀ Що можна робити вже зараз: 💧пити багато води; 💧ходити в басейн (я поки не почала 🤪) 💧займатися йогою (я зараз в пошуках тренера 😂) 💧або ходити на тайський масаж. Це як йога для ледачих! (О, це прям моє 😂) так, без масажу ніяк. Поки погодуєш 150 разів на день 😂 - ні плечей, ні спини. А ще підняти-покласти-попереку теж немає 😂 💧просто ходити з візочком туди-сюди. ⠀ ДО РЕЧІ, зрозуміла вже давно, у нас з підйомами і пандусами повна біда 😞 поки потягаєш візочок, офігієш і схуднеш. ⠀ Коротше, хочеш схуднути? Запитай мене, як не схуднути ☺❤️ Так що побуду ще соковитою, вершковою, апетитною або якою там ще 😂 ⠀ Всім гарного настрою!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.