Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, артистка виставила кумедне відео з шоу "Хто зверху?" на "Новому" каналі, незмінною ведучою якого є Леся Нікітюк. Красуня зізналася, що хоч сам випуск українцям варто очікувати в четвер 10 вересня, знімалася вона в ньому ще будучи вагітною.

У коротенькому ролику Джамала бере участь у конкурсі, де намагається вгадати, що їй говорить Нікітюк, поки сама виконавиця нічого не чує через гучну музику в навушниках. В результаті зірка може розібрати лише перші звуки "Піс(з)...", а далі починає ніяковіти. Шанувальники припустили, що відгадкою було слово "Пісня".

Ті, хто знають мене близько, можуть підтвердити, що я просто обожнюю посміятися, люблю вдалі жарти, добрі приколи, веселі компаніі. ⠀ Мені здається, тут все склалося. У цей четвер, 10 вересня, «Хто зверху?» на @novy_channel Самій цікаво подивитися, я ще кругленька і сміюсь за двох 😂😂😂 А ще це мій улюблений конкурс! Музика грає так гучно, що ти не можеш навіть сконцентруватись, не те, щоб розібрати слово. ⠀ А ви вгадали, що це за слово? 🤔 Пишіть свої варіанти ❤️

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше