Знаменита телеведуча Анфіса Чехова опублікувала у своєму мікроблозі Instagram провокаційні фото. На них зірка позує в ліжку в червоній нижній білизні. "Давненько у мене на сторінці не було фото в білизні," — дражнила фанатів Анфіса Чехова. Однак тут же спустила з солодких мрій на землю, додавши, що мова йде не про натільну, а про постільну білизну.

" Давненько у мене на сторінці не було фото в білизні ☺ ️
Але мені б хотілося похвалитися не нижньою, а постільною білизною😍
@postelnoesatin_shop
продають якусь нереальну сатинову розкіш!
Тільки подивіться який колір, який тонкий, ледве видний, візерунок😍
Ну, скажіть, хто тут є більший фанат постільної білизни, ніж я?
Хочу порекомендувати вам @postelnoesatin_shop оскільки у них є Білизна На будь-який смак і гаманець, з Туреччини, Франції та Росії", - написала Чехова.

Але, як стало зрозуміло з реакції передплатників, до постільної білизни нікому особливо і справи не було. Їх більше зацікавило саме нижнє. "Колір-бомба!"- не витримав один з шанувальників телезірки. “А навіщо подушкою прикриватися, якщо красива фігура? - Написав інший підписник. "Можна і без білизни? А що тут такого?"- здивувався інший. А деякі запитали, чи не здалося їм, що груди ведучої стали менше. "Звичайно не етично такі речі питати", - звернулися до задають нескромні питання відразу кілька шанувальників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Чехова заговорила про Заворотнюк і несподівано згадала вагітність.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Анфіса Чехова відкрила гарячий сезон купальників.