Стало відомо про смерть популярного знатока Михайла Смирнова. Він віддав грі "Що? Де? Коли?" не один десяток років і приводив до перемоги знамениті команди гравців.

Михайлу Юрійовичу Смирнову було 64 роки. Про смерть товариша повідомив Максим Поташев. Він присвятив другові теплі слова.

"Сьогодні не стало Михайла Смирнова, капітана чудової команди, прекрасної людини і знатока. Від імені всіх учасників нашої групи приносимо щирі й глибокі співчуття рідним і друзям Михайла".

Журналіст за професією, Смирнов грав в інтелектуальному клубі 22 роки - з 1988 по 2010, був капітаном однієї з найяскравіших команд 90-х, в яку входили Максим Поташев, Борис Левін, Леонід Тимофєєв і багато інших відомих гравців. Михайло Юрійович провів за столом 18 ігор, з яких більша частина закінчилася перемогою.

В останні роки Смирнов вже не брав активної участі в іграх, але не втрачав зв'язку з телеклубом, приходив на ігри, ділився досвідом з молоддю.

Джерела повідомляють, що причиною смертю інтелектуала став інсульт. Шанувальники гри пишуть теплі слова на адресу покійного і висловлюють співчуття його родині.

"Грав чесно, любив гру найвище і нагород не просив ... Світла пам'ять"; "Такий молодий ... Боже ... Сумуємо"; "Чарівна людина, сильний гравець"; «Він був одним з найкращих капітанів", - пишуть користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 4 вересня проєкту "Что? Где? Когда" виповнилося 45 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ірина Печерникова померла, не доживши 1 день до свого ювілею

Також Знай.ua писав, помер дитячий письменник Владислав Крапивін