Учасниця шоу "Супер Топ-модель по-українськи" Настя Панова - дуже цікава особистість. В її житті було відразу кілька несподіваних фактів, які здатні вразити уяву будь-якої людини. Настя розповіла про те, як проводить вільний час і поділилася цікавими фактами зі своєї біографії, які дійсно дивують.

Анастасія проїхала автостопом пів-Європи. Точну кількість країн вона не назвала, проте розповіла, що разом з друзями вона їздила бюджетно, і жила по кілька днів на 10 євро. У цей час у неї навіть був досвід харчування в місцях, де малозабезпечені люди отримували безкоштовне харчування. Зокрема, вона скуштувала страви для малозабезпечених у Мілані, Амстердамі, Франкфурті, Мюнхені та Парижі.


Також Анастасія встигла попрацювати диспетчером в таксі і навіть в ліфтером. Правда, не в класичному розумінні. Її робота в Шанхаї полягала в тому, щоб викликати людям ліфт і запрошувати їх пройти туди. Також Настя розповіла, що її тричі звали заміж, але вона тричі відмовилася. Чому саме так відбувається, Настя розповідати не стала.

Крім того, Настя розповіла і про свої мрії. Зокрема, у неї є діджей-контролер і хоче стати діджеєм. Вона вважає, що шалено крута Професія. Раніше Анастасія закінчила Американську академію коучингу. Також вона професійно катається на лижах, займається серфінгом, і при цьому у неї не було жодного перелому.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла, що стала суддею шоу "Супер топ-модель по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.иа, зйомки "Супер Топ-моделі по-українськи" під загрозою зриву: сталася повінь.

Також портал Знай.иа писав, що супермодель Алла Костромічова несподівано оголилася в громадському транспорті.