Стенд-ап комік Юля Ахмедова відкрито говорить про свої психологічні проблеми, прийом антидепресантів і візити до психолога і психіатра. Вона неодноразово зізнавалася, що таким чином намагається донести публіці, що депресія — це смертельна хвороба, і її не можна ні в якому разі ігнорувати. Сама Ахмедова побувала на волосині від непоправного вчинку. Вона навіть потрапила в кризовий центр, у відділення для суїцидально налаштованих, з нервовим зривом. Врятувати зірку шоу Stand Up допомогла тільки своєчасна допомога фахівців.

"Я була на дні — розполвідала Юлія. - Я потрапила у відділення для суїцидників. У мене не було спроби, тому що коли у тебе сильна депресія, то взагалі немає енергії. Я могла не вставати тижнями, щоб просто почистити зуби... І коли ти в цьому стані, ти не можеш покінчити життя самогубством, тому що це фізичне і душевне зусилля, на яке ти не здатний. Але самогубство було нав'язливою ідеєю. Я пішла до психолога, і вона мене відразу ж в цей день відправила в лікарню до знайомого психіатра. Це було так важко. Я почала думати:»Ну ось, я в психлікарні".

В результаті, Ахмедова вперше почула свій діагноз-біполярний розлад. Тепер 37-річній Юлії доводиться постійно приймати антидепресанти.

"Я дзвоню лікарю не тільки, коли мені стає погано, але і коли я занадто Весела. Ти повинен стежити за станом, щоб не випасти в плюс, тому що це теж проблема. Чим більше плюс, тим сильніше депресія. Я собі не дозволяю вискочити в ейфорію», — ділилася вона.

Зараз Ахмедова мріє обзавестися сім'єю і стати матір'ю, проте переживає, що через душевні проблеми не зможе знайти другу половину. Так, наприклад, колишній коханий, дізнавшись, що вона приймає препарати, тут же висловив свою огиду і заявив про розставання. "Часто думаю, А чи можна мені взагалі мати дитину? Тобто, коли настане депресія, я буду ось так лежати? А дитині потрібна увага, з ним потрібно грати...» - міркувала зірка. Справитися з негативними емоціями Ахмедової допомогла психотерапія.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію спокусливим чином: "Якби я була костюмом..."

Як повідомляв портал Знай.uа Тіна Кароль вступила в бій з групою KAZKA: українців просять діяти якомога швидше

Також портал Знай.uа писав, що Мейхер показала таке, від чого перехоплює дух: "відчуваю себе..." Шанувальники Надії Мейхер були зворушені чуттєвим фото співачки.