Російський телеведучий і музикант Дмитро Дібров є багатодітним батьком і про те, як складно їм жити під вантажем відомого прізвища, дізналися російські журналісти на премії Mama's days Awards'2020.

Читайте Знай в Google News!

" я сам сповна дізнався, що таке бути сином відомої людини, – зітхає ведучий. - У Ростові-на-Дону, звідки я родом, прізвище Дібров будь здоровий як відома! Я ж народився в сім'ї засновника і першого" відлигового " декана філологічного факультету Ростовського державного університету Дмитро Діброва і все життя був Дібровим-молодшим. З одного боку, це відкривало для мене всі двері. Але з іншого боку, за цими відкритими дверима належало рухатися самому".

Він згадує, що студентки, які вчилися у його тата, приходили на практику в його школу і спеціально викликали його до дошки, щоб взяти реванш за все, що зробив їм декан.

"Я розумію, над моїми дітьми буде все життя буде висіти дамоклів меч і завжди знайдуться бажаючі сказати "природа відпочиває", - говорить Дібров. - Мої діти будуть приречені на те, що від них оточуючі будуть тиснути чогось неймовірного-мовляв, раз ти син відомої людини, то отчебучь щось, розкажи, на кому одружився вдруге Наполеон в Гваделупі!"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відомий ведучий збожеволів і закликав одружитися з школярками.

Як повідомляв Знай. ua, відомого телеведучого Дмитра Діброва екстрено госпіталізували.

Також Знай. ua писав, що Дібров з дружиною потрапили в ДТП на байку.