Доньці артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо в квартирі з подружкою та цього року якраз закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу красуня виклала в InstaStories фотографію з новим татуюванням. На лівій руці Маші з'явилися дві чорні мініатюрні рибки. Потім донька популярної актриси розмістила два відео, на яких танцює під ритмічну музику. Швидше за все, Маша ходить у танцювальну студію і займається там професійно. Це видно за рухами, які, варто зазначити, дуже спокусливі. Здається, вона знову намагається виглядати дорослою не по роках.

татуювання Маші Кравець, скріншот

танець Маші Кравець, скріншот

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

танець Маші Кравець, скріншот

танець Маші Кравець, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" стала брутальною рокершею. Яскраві фото 17-річна Маша опублікувала в соцмережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, 17-річна донька Олени Кравець почала нове життя з рішучих змін. Дівчина обрізала довге русяве волосся і похвалилася новою зачіскою в соцмережі.

Також портал Знай.uа писав, як донька Кравець з "Кварталу 95" розважилася з подружкою в морі: "Наш досвід".