Дочки артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маше майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою цьому році якраз закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделинге, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя. Правда, робить це не дуже часто. Так, в цей раз красуня показала милі фото з Одеси, на яких позує біля самого моря, але не на пляжі, а на набережній.

Як видно, на прогулянку Марія вийшла в кокетливому зеленому сукні цікавого фасону з дрібним і хитромудрим візерунком, на її шиї цікаві прикраси, а на плечі висить невелика темна сумочка. Волосся дівчата зібрані в недбалий хвіст на потилиці, а на її обличчі легкий макіяж, вона дивиться, той не дивиться в камеру. На одному зі знімків Маша ніби поправляє волосся, і на її руці видно невелике загадкове тату, хоча це може бути просто якийсь малюнок. У підписі до публікації Кравець-молодша написала: "Одеса – любов!". Шанувальники не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото, багато в захваті від того, як вона схожа на зіркову матусю.

До речі, нещодавно Маша Кравець відзначила свій випускний, в соцмережі красуня показала миле фото з червоної доріжки. Як видно, на випускний Маша прийшла в довгому білому платті в строкатий горох, а свій образ доповнила чорними елегантними босоніжками на підборах. Цей наряд підкреслив її юність і свіжість і справив фурор серед передплатників. Волосся красуні розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Кравець-молодша написала: "Буду згадувати шкільні роки з шаленою теплотою. @novopecherska_school, ще раз спасибі за все!".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.