Жінка, про яку можна сказати, що вона є іконою стилю, магнетичною жінкою і незрівнянною артисткою, давно заслужила кінострічку про себе. M1 представило ексклюзивну документальну драму під назвою "Без гриму" про Ірину Білик на честь її ювілею.

Читайте Знай в Google News!

У фільмі надає багато докладної інформації, в тому числі і від першої особи про життя Білик. У двох частинах можна спостерігати і архівні записи перших виступів, які можуть виявитися цікавими для шанувальників творчості жінки.

Сам проект є суто авторським продуктом, створеним телеканалом. Сама п'ятдесятирічна артистка заявила, що всі артисти мріють мати свою зірку на Алеї Зірок. Вона вдячна друзям і колегам в особі Діми Коляденко, Юрія Рибчинського, GROSU, Ассії Ахат, Юрія Нікітіна, Олексія Дівєєва-Церковного, Сергія Мироненко, Орхана Агабейлі і Нонни Кондрашової, які її привітали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Мої шанувальники. Моя сім'я. Журналіст. Думаю, що мої пісні будуть жити і радувати людей назавжди!",- заявила Ірина Білик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Пономарьов попросив допомоги у пошуках батька: "Єдине, що залишилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Лариса Долина наплювала на карантин і закотила вечірку-гуляв весь російський бомонд. На фото і відео можна побачити, хто і як вітав іменинницю з її днем народження.

Знай.ua писав, бувалий "зек" розповів про тюремні умови Єфремова: "Дівчатка, віскарик, делікатеси"