Телеведучий Дмитро Шепелєв, більш відомий як удівець співачки Жанни Фріске, розповів, що найбільше його дратувало у стосунках з покійною легендою шоу-бізнесу. Виявляється, найбільш проблемною для нього була увага журналістів.

Цією інформацією Шепелєв поділився ютуб-шоу "Макарена".

Як пояснює зірковий удівець, пару буквально переслідували по п'ятах світські репортери.

"Коли ми були разом з Жанною, я дуже сильно обпікся на цьому. Вона - ще більш публічна людина, ніж я. Ще куди більш впізнавана людина. Взагалі не розумів, у що втручаюся. Коли я зрозумів, що в наше особисте життя лізуть всі, кому не лінь, то мені від цього стало дуже страшно", — зізнався Шепелєв.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз телеведучий вже будує нове щастя з дизайнеркою Катериною Тулуповою, в якої, до речі, є дитина від попередніх стосунків. Він ровесник Платона Шепелєва, його сина від цивільного шлюбу з Жанною Фріске. Хоча спільних дітей у зірок немає, удівець не раз говорив, що мріє про велику сім'ю.

Дмитро Шепелєв, фото Instagram
Дмитро Шепелєв, фото Instagram

А поки Шепелєв ділиться секретами правильного виховання. На його думку, головне в цій справі – не говорити дитині, що і як робити, а показувати все на своєму прикладі. Саме тому кожен день потрібно бути прикладом для малюка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сестра покійної Фріске зворушила кадром з немовлям: "Я стала мамою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв заявив, що мріє найближчим часом ще раз стати батьком.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Шепелєв привів сина на телешоу і всі "побачили" Жанну Фріске: "У студії ахнули".