Даня Вегас-блогер, зірка телесеріалу "Школа", в якому він зіграв запам'ятовується і вирішальну роль. Раніше він перебував у відносинах з Єлизаветою Василенко, також відомою завдяки цьому серіалу, що виходив на каналі "1+1".

Читайте Знай в Google News!

В рамках короткого інтерв'ю до програми "Світське життя" Катерина Осадча поцікавилася у молодого 23-річного хлопця про його інтереси, музичну кар'єру і т. п. Вегас став співавтором колекції одягу з іншим українським дизайнером Жаном Грицфельдтом, який має німецьке коріння.

У молодої людини є канал на Youtube, куди він викладає записи прямих трансляцій, пісні та інтерв'ю. На нього підписано понад 250 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Даня розповів про те, що для побудови музичної кар'єри і образу потрібно десь 5-10 тисяч доларів для початку. Осадча запитала: "Ви хлопець видний, зараз вільне ваше серце?". Хлопець повідомив, що не перебуває у відносинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала свою історію любові: мрії збуваються. З тих пір пройшло 11 років, було всяке. Прогулянки ночами, побачення, сварки, розставання, примирення...

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників визнанням, "Время и Стекло" не розпадається. Нещодавно виконавці заявили фанатам, що їх спільна творчість тривати не буде і полюбилася багатьом група розпадається.

Знай.ua писав, Зібров зізнався у страшному захворюванні своєї дружини: "Навіть сама не підозрювала"