Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи "Время и Стекло" похвалився новою партнеркою. Правда, партнерка Олексія поки тільки по танцях. Нове коротке відео напередодні випуску " Танців з зірками він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Олексій Завгородній з відомою танцівницею і професійним хореографом Юлією Сахневич об'єдналися у творчому тандемі для участі в проекті "Танці з зірками".

"готові плавити паркет на ефірі @tanci1plus1 🔥 як думаєте, який покажемо стиль?",- пише артист.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники із захопленням відреагували на нову публікацію і за кілька годин пост набрав майже 35 тисяч лайків і безліч коментарів. Фолловери говорили слова захоплення і компліменти парі на паркеті і висували припущення, що новим танцем може стати румба або танго.

" у Вас завжди свій особливий, неповторний стиль!", "Як на мене якщо танець любові, то це або румба, або вальс", "Офігенні", " Льоша і ЮЛЯ кращі❤!", "Добре сказано", "я думаю румба або вальс", "чекаємо крутого розриву, як завжди", " я тільки за вас. Я думаю румба або самба ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍ви кращі"," крутий"," все рівно який, ви все класно станцюєте❤️, головне що б прийшли в наступний ефір", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Позитив похвалився новою партнеркою, якою замінив Дорофєєву.

Як повідомляв Знай. ua, пішов від Дорофєєвої і перетворився на бродвейського мачо, Позитив з "Время и Стекло" зачарував українок.

Також Знай. ua писав, що Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників зізнанням, "Время и Стекло" не розпадається.