Генетика — річ наполеглива, тому й не дивно, що у багатьох онуках можна впізнати їх дідусів. Не оминула ця доля й онуків знаменитостей. Знай.ua на основі матеріалу ресурсу "Лайкни" розповідає, хто ж виявився точною копією своєму пращуру.

Читайте Знай в Google News!

Андрій Удалов - онук Андрія Миронова

Андрію Удалову 27 років, він теж став актором, як і його зірковий дідусь. Хлопець отримав диплом Театрального училища імені Щукіна (славнозвісної "Щуки), ще під час навчання він почав виступати в Театрі Вахтангова. Вже в його кар'єрі є головна роль в повнометражному кіно — у картині "Врятувати Ленінград".

Фото Лайкни
Фото Лайкни

Федір Матвійович - онук Володимира Винокура

Гуморист Володимир Винокур щасливий дідусь, його дочка виховує сина Федора, який дуже схожий на дідуся. Комік не соромиться ділитися зі своєю відданою аудиторією фотографіями малюка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото Лайкни
Фото Лайкни

Іван Янковський - онук Олега Янковського

Фото Лайкни
Фото Лайкни

Івану Янковському виповнилося 29 років. Хлопець пішов по стопах своїх зіркових родичів. Хлопець навчався в Московській міжнародній кіношколі, потім вступив до ГІТІС.

2008 рік став особливим для юнака — у нього була перша головна роль у фантастичному трилері "Індиго".

Платон Віторган - онук Анатолія Собчака

Фото Лайкни
Фото Лайкни


Ксенія Анатоліївна не так давно показала зовнішність свого сина. Фанати відзначили, що Платон - копія свого дідуся, визначного політика Анатолія Собчака.

Андрій Баків - онук Микити Михалкова

Фото Лайкни
Фото Лайкни

На знаменитого Микиту Сергійовича дуже схожий його онук Андрій. Родичі вважають, що хлопець видався подібним зірковому режисеру не тільки зовні, але і за характером.

Аркадій Максаков - онук Валентина Юдашкіна

Фото Лайкни
Фото Лайкни


Аркадій - молодший онук кутюр'є. Галина Юдашкіна пишається подібністю малюка і свого тата — не виключено, що сподівається, що малюк успадкує талант дідуся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.