Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Щаслива парочка планувала зіграти пишне весілля якомога швидше, проте їхні плани обірвала хвороба, про яку у своєму акаунті розповіла Христина. Наречена Володимира зазначила, що кохані підхопили злощасний COVID-19, проте її тест виявився негативним, легені в нормі, а з симптомів лише закладеність носа і відсутність нюху. Остапчук почувається гірше, за словами самої Горняк.

Втім, дівчина вирішила не сумувати і склала список прекрасного, що встигло статися з не за це літо, адже вона не тільки стала нареченою, а й отримала в подарунок машину мрії, багато подорожувала. 11 пунктів красуня розмістила під спокусливим кадром в бікіні, позуючи на тлі гір і блакитної води.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

11 пунктів про моє літо 2020!☀️ ⠀ На дворі вже 12 вересня, тільки що відчувши холодний вітерець у вікні я ось задумалася, що літо пролетіло. Вирішила написати кілька ключових моментів мого літа: ⠀ 📎Воно було крутим! 📎стала нареченою👰 🏻! 📎отримала в подарунок машину щогли! 📎переїзд в наше затишне гніздечко з Вовою. 📎насолодилися красою подорожей по Україні, а саме Одеса і Полтава, і звичайно 2 яскраві поїздки в сонячну Туреччину (радостіііі). 📎багато часу з коханим і друзями. Душевні розмови, домашні посиденьки! 📎запустила свій новий проект 📎знову переоцінка цінностей у зв'язку з карантином і закритим способом життя. Ще більше хочу жити в моменті, зараз! 📎пройшла марафон бажань, з яких два збулося ще до закінчення! 📎дозволила собі трохи полінуватися і нікуди не поспішати! 📎побудувала багато планів на осінь, які хочеться втілити! ⠀ Дуже незвичне літо без подорожей по світу, з поламаними планами, скасованим дівич-вечором і перенесенням весільного торжества, але воно таке моє, і таке вперше, а значить має місце бути! ⠀ Життя триває, давайте рухатися вперед маленькими але цілеспрямованими кроками! 🕊

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.