Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

Так, цього разу зірковий красень виклав у соцмережу фотографію, на якій позує зі своєю коханою, нотаріусом Христиною Горняк. Парочка стоїть поруч, мило посміхається і тримається за руки. На Володимирі класичний синій костюм, а його дівчина вибрала відверту блискучу сукню з розрізом на нозі бордового кольору.

"Ця тендітна, красива дівчина підкорила мене своїм ставленням до життя!🔅Живи зараз 🔅Радуйся життю 🔅Кохай. І я шалено гордий, що тобі, моя @kristygor вдалося створити такий яскравий простір", - зворушливо написав Остапчук.

У коментарях Христина подякувала коханому за підтримку і зазначила, що для неї "це дуже цінно". Однак деякі користувачі соцмережі досі не можуть змиритися з тим, що Володимир кинув дружину і дітей.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Так, ця "тендітна" дівчинка по трупах пройде, не озирнеться", "Де ж цей коммент про кинуту дружину і дітей? Чекаємо чекаємо🙄", "Ох, будеш ти ще бігти від цієї дівчини далі ніж бачиш!", - написали коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал Знай.uа писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.