Співак і актор Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив з групи "Время и Стекло" похвалився новою партнеркою. Правда, партнерка Олексія поки тільки по танцях. Нове коротке відео з випуску "Танців з зірками" він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" за традицією-як вам номер? Ви все знаєте і відчуваєте ❤️ Нам потрібна ваша підтримка. Кидайте смски 09 на 7914, телефонуйте 0 (900)9000-09. Або голосуйте в эпликейшене 1+1 Video - 1 суперголос дорівнює 7 смс", - пише Позитив.

Шанувальники відповіли підтримкою на яскравий виступ позитиву на "Танцях з зірками". Залишили безліч теплих слів і відзначили, які вони молодці, бомбічні і побажали їм перемоги в шоу.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" Лешенька, знай, ми тебе завжди підтримаємо✊. Тримаємо кулочки за вашу пару. У вас все вийде, ти великий молодець, так стараєшся. Номер як завжди шикарний", "Леха, красунчик, давай порви всіх, і таки нагни Надю, Виграй це шоу", "кращі", " тільки за вас❤️, з кожним ефіром все краще і краще, пишаюся!", "За вас", " ви величезні молодці, знову аплодую стоячи😻 🔥", "ви Бомбічні! ♥️ Агонь", "Лешенька, ви великі молодці"," це було нереально"," Лешенька, ви великі молодці", " Бліііннн клас!🔥 🔥вона його обіймає", " Ребятааа! Дуже красиво"," Позитив кращий"," ви дуже круті"," Молодці 🔥 бажаю перемоги"," номер супер, але ви можете краще", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Дорофєєва наостанок потерлася об позитиву прямо в метро.

Як повідомляв Знай. ua, "колишній" Дорофєєвої Позитив готовий плавити паркет з іншого.

Також Знай. ua писав, що Дорофєєва і Позитив ошелешили шанувальників зізнанням, "Время и Стекло" не розпадається.