Український виконавець Арсен Мірзоян вже 100 днів утримується від алкоголю. Артист опублікував фотографію грав’юри на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку присвятив саме утриманню відд алкоголю.

Читайте Знай в Google News!

"Гравюра присвячена 100 денному утриманню від #alcohol @tonya_matvienko Вперше #aperolspritz зображено на гравюрі", - написав Арсен, тегнувши свою дружину Тоню Матвієнко.

Очевидно, саме вона зображена на витворі мистецтва свого чоловіка із бокалом улюбленого коктейлю Апероль Шприц - один з наймодніших літніх коктейлів в Європі.

Також на фото можна помітити олівці, якими Мірзоян творив свій шедевр і чашку недопитого зеленого чаю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці у коментарях зачаровані таким талантом маестро, засипали Мірзояна компламентами.

Варто зауважити, що фахівці з’ясували, як впливає на організм відмова від спиртного тривалістю в місяць. Виявляється, "сухий місяць" дозволяє знизити рівень холестерину, схуднути, поліпшити режим сну і підвищити активність на роботі. В цілому ж печінка отримує можливість відновитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нестаріюча Успенська покрутила задом у вузьких штанях: "Ягідка"

Як повідомляв "Знай.ua", прийомна дочка Потапа забула про ліфчик і засвітила божественне тіло у крихітному топіку.

Знай.ua писав, Ріанобой заманив Джамалу на природу - трималися за руки за столиком "Наодинці"