Російський комік Євген Петросян вперше зважився показати публіці свого маленького сина від молодої дружини. Відповідне фото щасливий батько опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" а ось і він-Ваган Євгенович Петросян!",- підписав публікацію артист.

На кадрі щасливий Петросян, якому сьогодні виповнюється 75 років, тримає на руках малюка.

Для багатьох шанувальників таке фото стало справжньою несподіванкою, адже про вагітність Тетяни Брухунової було невідомо, а всі чутки вона заперечувала.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шанувальники почали вітати немолодого батька і відзначили, що це ознака справжньої династії – називати на честь предків.

"клас", " вітаємо всією сім'єю!", "Яке щастя ❤️син батька, названий на честь діда. Справжній династія, продовження роду!", "Цікава штука життя. Тепер вам доведеться прожити як мінімум на 30 років більше", " Ура!!!!!!! Поздоровляю!!!!!!! Радості, здоров'я, довголіття", "щастя, радості і здоров'я 🙏 🏻 щиро радий за вас", " Ух - що зараз почнеться 😉 ще раз вітаю з ювілеєм . Любові Вам і побільше", "на маму схожий малюк", " щастя дитині! Молодець. Дружина виростить. Вона молода. Ще одне життя. Це добре!",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Молода дружина уникає старого Петросяна, в її красивому житті напоказ йому немає місця.

Як повідомляв Знай. ua, Степаненко крізь образу жартує про зраду Петросяна.

Також Знай. ua писав, що стиліст Пугачової розкритикував зовнішність молодої дружини Петросяна.